Investeringstrategie

Wij investeren Kennis, Kapitaal en Netwerk in ondernemingen waar wij toekomst in zien.

Voor wie?

InvestInFuture wil bijdragen aan duurzaam en krachtig ondernemerschap. Jongeren en toekomst staan daarbij centraal. Daarom investeert InvestInFuture in vernieuwende ondernemingen van jongeren tot max 30 jaar en/of ondernemers met innovatieve producten ten dienste van jongeren.

 

InvestInFuture let bij de intake van investeringen op een aantal zaken, als:

  • Ondernemer(s) als persoon
  • Aantoonbaar schaalbaarheid
  • Bewezen kansrijke product-markt combinatie
  • Duurzame winstgevendheid
  • Innovatief product

Voldoet de onderneming aan de bovenstaande criteria? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Is de business case nog niet volledig uitgewerkt maar voldoet het bedrijf aan de criteria, dan kan InvestInFuture daarbij helpen.

Investeringstrategie

Sectoren

InvestInFuture biedt kansen aan bedrijven in elke sector. Belangrijk is de potentie om uit te groeien tot een krachtige onderneming die bijdraagt aan een duurzame toekomstige economie. Door deze brede focus bestaat het huidige investeringsportfolio uit ondernemingen in verschillende sectoren. Bij de investeringsbeslissing wordt rekening gehouden met mogelijke synergievoordelen voor de deelnemingen.

Levensfase en Investering

Met het verstrekken van kapitaal neemt InvestInFuture een aandelenbelang in de onderneming. Zij investeert vaak in een vroeg stadium in een jonge, snel groeiende onderneming en doel is om in een periode van 5 jaar het bedrijf dusdanig te helpen groeien dat een exit gerealiseerd wordt. InvestInFuture is vanaf de eerste stap tot de exit betrokken in het bepalen van de strategie en beleid. Indien noodzakelijk wordt ondersteuning in het dagelijks management geboden.

Investering met rendement

Investeringsproces

Investeringsproces InvestInFuture