Pingvalue

Pingvalue: voor mensen die shoppen, reizen, cultuur en entertainment willen ervaren op een nieuwe manier

Over dit project

Pingvalue wil mensen in staat stellen om met volle teugen te genieten van het leven, door het bieden van een platform waarmee ze het beste gebruik kunnen maken van tijd en geld in de zoektocht naar ervaringen in het dagelijkse leven. Dit wordt gerealiseerd door het verstrekken van relevante ‘real time’ informatie op het juiste moment en op de juiste plaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van klant centrische context en de behoeften en wensen van de individuele consument.

Pingvalue gelooft dat consumenten niet meer als lopende portefeuilles gezien kunnen worden, maar de behandeling en de erkenning moeten krijgen die ze verdienen. Zij moeten ook de kans krijgen om de nieuwe stem van hun favoriete winkels, merken en organisaties te worden waarbij zij ook de macht moeten hebben om actief te beïnvloeden wat er om hen heen gebeurt, wat de mensen zullen vragen en wat de markt zal bieden.

Tegelijkertijd wil Pingvalue kleine en grote bedrijven en organisaties tools bieden om mensen uit hun huis aan te trekken, om ze te betrekken op basis van GEO data, en ze daarna te behouden. De tool biedt real-time smart data om het gedrag en handelen van de consument te observeren en stimuleren met relevante content en promoties. Op basis van prestaties van reclamecampagnes kunnen bedrijven anticiperen op toekomstige trends en het aanbod en strategieën op een zeer kosten effectieve wijzen aanpassen. Ook krijgen ze te weten wie de meest trouwe klanten zijn, deze relatie versterken en zij die positieve mond-tot-mond promotie van hun producten en diensten doet belonen

Hetzelfde concept kan in Smart Cities worden toegepast. Pingvalue biedt een platform waarmee vanuit één systeem alle verschillende verticals kunnen worden beheerd die betrokken zijn bij het stadsbestuur. Hieronder vallen onder andere mobiliteit, cultuur en evenementen, logistiek en gezondheidszorg. Zo zal het leven van de burgers en toeristen comfortabeler en plezieriger zijn, en steden zullen in een meer effectieve en efficiënte wijze werken in termen van tijd, middelen en duurzaamheid.

Ondernemer

Luciano Scatorchia

Sector

E-Commerce

Categorie
Huidige participatie